WNESS

"Kroppen gemmer på så meget information om hvem vi er og er samtidigt redskabet til at skabe den ro, balance og styrke, vi dybest set alle ønsker. Jeg elsker at arbejde med sammenhængen mellem krop og sind - og hjælpe andre med at mærke sig selv og opnå mere velvære i livet."

Bag WNESS finder du mig, Siska. Født og opvokset i Nordjylland.


WNESS er en kulmination af flere års yogapraksis, min egen personlige udvikling og interesse indenfor det holistiske. Jeg har dyrket yoga i over 6 år, hvor jeg har praktiseret vinyasa, kundalini, restorativ og yin yoga. Jeg har suppleret min praksis med løbende Body SDS behandlinger og er uddannet yin yoga instruktør hos Wuji Academy.

Nu glæder jeg mig til at tage imod dig til nærværende yoga.

Lokale samarbejder og fokus på bæredygtighed

YOGAMÅTTER

Zero Waste fra glerups

glerups er en nordjysk familievirksomhed der siden 70'erne har været førende indenfor uldfiltning af hjemmesko. De har et tæt samarbejde med deres fåreavlere i Danmark og New Zealand og følger alle adfærdskodeks med respekt for natur, dyr og mennesker. Vores yogamåtter er lavet i 100% ren, naturlig uld og er en del af glerups zero-waste program. Håndlavet af restmaterialer fra deres produktion på egen fabrik i Europa.


Måtterne sørger for, at du ligger blødt og behageligt under din yogapraksis.

YOGAPØLLER

Bæredygtige fra danske Cocoon Company

Familievirksomheden Cocoon Company er specialiseret indenfor kapokprodukter med et ønske om, at skabe en grønnere verden. Det gør de ved at udvikle 100% naturlige og allergivenlige produkter med fokus på økologi og bæredygtighed. Deres produktion er SA8000 certificeret og  bomuldsfiberen er dyrket økologisk uden brug af pesticider, hvor også forarbejdningen af bomulds-fiberen og metervaren inkluderer ikke kemikalier. 

Nyd de dybe yogastillinger med god samvittighed med lækre yogabolsters fra Cocoon Company.

Yogablokke

Portugisisk kork-specialist

Vores leverandør af yogablokke er specialiseret indenfor naturlig kork. Med en forsigtighed over for miljøet og det globale økosystem er korkyogaprodukterne fremstillet af naturligt korkgranulat. Deres produktion er RAL (German quality control certification), APCOR Certified Member (Portuguese Cork Association) og PETA (People for Ethical Treatment of Animals) certificeret med en mission om at lave de mest miljøvenlige korkprodukter og give tilbage til jorden med hvert eneste solgte produkt.