Book WNESS

 • Virksomhedsyoga & Workshops

  fra 1.500,- kr.

  Invester i dine medarbejderes trivsel og skab et arbejdsmiljø, der styrker engagement, kreativitet og effektivitet. Yoga mindsker stress og forbedrer koncentrationen samt hjælper med at finde indre ro og nulstille tankerne. Derudover er det godt for både kropsholdning og smidighed og har en stykende effekt på kroppen. 


  Sammen skræddersyer vi et yogaprogram, der passer til dine kollegaers behov og tidsplan. Enten på ugebasis eller til diverse firmaarrangementer. 

 • PR &
  In-store events

  fra 1500,- kr.

  Ved at integrere yoga i dine PR-aktiviteter og in-store events kan du skabe en unik oplevelse, der skiller sig ud og efterlader et positivt indtryk hos dine deltagere. Det giver en unik mulighed for at formidle din virksomheds kerneværdier og skabe en følelse af fællesskab og velvære.

  Sammen skræddersyer vi en yoga-workshop eller guidet meditation, der passer til dine behov og mål.  

Talrige undersøgelser viser, at yoga og meditation nedsætter stressniveauet markant, skaber bedre trivsel samt øger livsglæden på arbejdspladsen. Herudover er yoga et fremragende redskab til at give de ansatte et boost væk fra skrivebordet.

Collapsible content

Sessions

Jeg tilbyder en variation af forskellige sessions: yoga, mediation og dybe stræk med forskellige temaer, fokuspunkter og intensitet. Hver session er skræddersyet til dine kontorfaciliteter, skema og behov.

Til udvalgte sessions er sportstøj og udstyr ikke nødvendigt.

Udstyr

Yogamåtter og blokke er inkluderet i prisen. Ved meditation -og udstræknings sessions er udstyr og sportstøj ikke nødvendigt.

Priser

Prisen starter fra 1.500 DKK per session uanset størrelse.

Kontakt mig for et tilbud.

Your Space

Jeg afholder sessions i jeres kontorfaciliteter og på jeres præmisser. Uanset om i har et stort space med mange mødelokaler, eller et mindre co-working space, finder vi sammen en optimal løsning.

Yoga-based wellness solutions for modern workplaces

TEAM BUILDING EVENTS
WORKSHOPS
YOGA & BREAKFAST
WELLNESS FRIDAY BAR

Virksomhedsyoga

Shaping New Tomorrow

After-work yoga session at Shaping New Tomorrow bringing new energy into the new year.

A movement and stillness practice to get out of the head and into the body, while exploring themes like goal-setting and self-belief for 2024.

Virksomhed workshop

Skarpt

Workshop hos det kreative bureau Skarpt med 60min yoga session efterfulgt af yoga & vinsmagning.

At drikke vin kræver, at vores sind fokuserer på vinens smag og fornemmelse. Vi noterer duften, observerer smagen og går derefter indad, for at forsøge at finde de rigtige ord til præcist at beskrive vinen.

Denne yoga session arbejdede netop med de tre sanser: lugt, smag og kropslige fornemmelse.

IN-STORE EVENT

Censuum x Noé x AVRA

In-store event i København sammen AVRA og Noé, som havde samlet en masse skønne mødre og børn til en dejlig formiddag i Censuum´s smukke lokaler.

WNESS stod for en nærende yogasession med fokus på tillid, stabilitet og balance. Følelser der netop bliver udfordret i tiden efter fødsel og i ens rolle som mor.

PRIVAT ARRANGEMENT

Vinsmagning

At drikke vin kræver, at vores sind fokuserer på vinens smag og fornemmelse. Vi noterer duften, observerer smagen og går derefter indad, for at forsøge at finde de rigtige ord til præcist at beskrive vinen.

Sådan en oplevelse kræver nærvær og denne yoga session arbejdede netop med de tre sanser: lugt, smag og kropslige fornemmelse.

Private arrangementer

Yoga er den ideelle aktivitet til private arrangementer som babyshowers, fødselsdage, polterabend, da det kombinerer fysisk træning, afslapning og mindfulness. Uanset om det er en børnefødselsdag, teenagerfest eller en voksenfest, kan yoga skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle deltagerne.

BABY SHOWER

FØDSELSDAG

POLTERABEND

VINSMAGNING

YOGA & BRUNCH

Pris fra 1.000 DKK uanset størrelse

Yogamåtter og blokke er inkluderet i prisen.