WNESS CLUB tilbyder yoga & workshops i Aalborg

WNESS CLUB tilbyder yoga & workshops i Aalborg

Er du på udkig efter en yogaoplevelse, der bringer ro til sindet og velvære til kroppen? Hos WNESS CLUB tilbyder vi særlige Yoga sessions hver uge, der fokuserer på dybe strækninger, rolige flows og indre balance.

Yoga hos Freddy Green

En session skabt til at skabe et frirum i hjertet af ugen, hvor du kan slippe spændinger og genoprette din indre balance. Siska fra WNESS CLUB guider dig gennem en behagelig yogapraksis, der kombinerer stræk, rolige flows og meditation for at hjælpe dig med at finde ro, slippe spændinger og opnå mental klarhed.

Se mere her: www.wnessclub.dk/products/soft-flow-at-freddys

Yin Yoga i Aalborg

Yin yoga er som navnet beskriver en passiv og rolig form for yoga. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk og handler om, at give slip og arbejde med stilheden, nærværet og nuets kraft. Siska fra WNESS CLUB er uddannet Yin Yoga lærer og afholder løbende Yin Yoga i Aalborg og Nordjylland. 

Hold øje med kommende sessions her: www.wnessclub.dk/pages/yoga-sessions

Yoga workshops og events i Aalborg

WNESS CLUB er for dig, der søger yoga oplevelser i Aalborg og Nordjylland og ønsker at blive en del af et fællesskab indenfor holistisk velvære. Vi afholder løbende yoga arrangementer i Aalborg med forskellige temaer alt efter sæson.

Få besked om kommende events og workshop: wnessclub.dk/pages/join-wness-club

 

 YOGA I AALBORG Yin Yoga Aalborg

Back to blog