WNESS CLUB WELLNESS YOGA VELVÆRE SLOW LIVING MINDFULNESS

Yoga & tankens kraft

Tanker og følelser har det med, at skabe fortællinger og historier om hvordan noget er - om dig, din adfærd eller andre mennesker. De skaber ofte unødvendige bekymringer og lever kun i fortiden eller fremtiden. I realiteten er tankerne og følelserne blot noget du skaber inde i din egen virkelighed. 

 

Tankerne inde i dig

Tanker har det med at skabe fortællinger og historier om dig, din adfærd eller andre mennesker. Nogle gange skaber de unødvendige bekymringer, for højst sandsynligt, er det hele slet ikke som du går og forestiller dig. Tanker og følelser lever kun i fortiden eller fremtiden – og trækker din opmærksomhed væk fra NU'et, som er det eneste der virkelig ER. Derfor handler det om ikke, at bruge så meget mental energi på dem. I stedet skal vi prøve at se virkeligheden for hvad, den virkelig er, ved at være til stede i NU'et.

 

Change your mindset, change your life

Faktisk skaber du selv din egen virkelighed. Livet er en illusion ud fra vores egne personlige værdier, og ved at arbejde med vores tanker og bevidsthed, kan vi faktisk rykke os rigtig langt både mental, men også i livet. De rammer du lever i, er skabt ud fra din egen bevidsthed. Mange omtaler det karmaloven eller the law of attraction, at man tiltrækker det, man selv udsender – eller omvendt, lever i den virkelig, man selv har skabt ud fra individuelle værdier og sind. 

 

Hvordan det virker i praksis

For at begynde at arbejde med ens værdier og mindset, gælder det om at blive bevidst om ens tankemønstre og følelser. En måde at opnå dette er igennem yoga og meditation, hvor man lærer at observere sine tanker og følelser. Lige meget hvad der kommer op, ved du indeni at ”netop nu i dette øjeblik, er alt ok”. Desto bedre du bliver til, at ligge mærke til tankerne/følelserne, uden at VÆRE dem, desto bedre bliver du til, at styre din reaktionsmønstre og mentale processer.

Derfor kan yoga være en positiv ændring i ens liv. Man kan sige, at det er en form for re-programmering af hjernen - til det bedre.

 

Back to blog