Book WNESS

Book WNESS CLUB til dit næste arrangement. Jeg sørger for alt udstyr og pakken skræddersyes til dine behov. Det kunne for eksempel være 1 times afslappende Yin Yoga, eller 1 time med plads til lidt bevægelse og med fokus på nakke/skulder. Jeg afholder også workshops og guidede meditationer.

 

Jeg kommer ud til jer eller vi sammensætter et event sammen.

 

Ugentligt virksomhedsyoga

4.000,-

Privat arrangement

fra 1.000,-

Jeg tilbyder ugentligt virksomhedsyoga, hvor jeg kommer ud og underviser hos jer. Pakken kan skræddersyes til jeres behov.

Talrige undersøgelser viser, at yoga og meditation nedsætter stressniveauet markant, skaber bedre trivsel samt øger livsglæden på arbejdspladsen. Herudover er yoga et fremragende redskab til at give de ansatte et boost væk fra skrivebordet.

 

Prisen er for en pakke med 1 times yoga x4 over 1 måned.

Virksomhedsarrangement

fra 4.000,-

Jeg kommer ud til jeres næste firmaarrangement eller vi kan afholde det. Pakken skræddersyes til jeres behov. Det kunne bl.a. indeholde en guidet meditation, bevægelse og refleksionsøvelser. Intentionen er en dejlig behagelig oplevelse for dine kollegaer, hvor der er plads til ro, tryghed og tilstedeværelse.

Vi tilbyder pakker til alt fra babyshowers, polterabend, vinsmagning eller fødselsdag. Dagen kan for eksempel stå på 1 times yin yoga, en smuk cirkel ceremoni eller sansevækkende yoga til vinsmagning.
Vi skræddersyer arrangementet, således det opfylder dine ønsker.

 

Workshops 

fra 200,-

Jeg ønsker at skabe et netværk, hvor kvinder mødes gennem begivenheder, skaber reelle forbindelser og deler perspektiver og viden. Deltag i WNESS arrangementer såsom private netværksrrangementer, yoga-workshops og meget mere. Følg med på Instagram/Facebook eller skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv orienteret om kommende workshops her.

Back to blog